top of page
Søg

Er du oppe imod en psykopat, må du lægge en strategi

Narcissist eller borderliner med psykopatiske træk: Hvis du er kommet op imod et menneske med en ustabil og manipulerende personlighed, må du være på forkant.

· Du har brug for at vide, hvordan du kontakter myndighederne.

· Du har brug for at vide, hvad systemet tænker, og hvad du skal sige for at de tror på dig.

· Du skal kende til klageadgange – og til fordele og ulemper ved at køre klagesager.

· Og ikke mindst har du brug for at finde de rigtige fagpersoner, så din sag bliver optimalt behandlet fra start til slut.

Alt det kan jeg hjælpe dig med.

Du kan booke tid til en samtale her på hjemmesiden. Vi lægger en langsigtet strategi sammen. Man får ikke ro og fred på én dag, hvis man er oppe imod et besværligt menneske. Men sammen kan vi undgå, at sagen kører af sporet. Og er sagen kørt skævt, kan jeg hjælpe dig med at analysere din situation og lægge en strategi for, hvad du kan gøre anderledes. Sammen kan vi prøve at få sagen tilbage på sporet igen.

Har du en kollega eller leder med psykopatiske træk, er det ikke sikkert, du behøver at forlade arbejdspladsen. Flugt er ikke den eneste udvej. I mange tilfælde kan man beholde sit gode arbejde ved at gribe tingene rigtigt an. Kontakt mig, før det er for sent, så vi kan analysere situationen og lægge en strategi sammen.

Er du arbejdsgiver, kan du gøre arbejdspladsen mindre attraktiv for karakterafvigere, så de selv vælger at søge nyt arbejde. Som arbejdsgiver skal du overholde en række regler om ansættelse og psykisk arbejdsmiljø. Vi kan finde en mellemvej sammen, hvor de gode medarbejdere bliver, og en medarbejder med dén særligt sammensatte personlighed, som vi kalder en psykopat, ikke vil føle sig godt tilpas, men heller ikke vinder en eventuel klagesag.

228 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page