Raadvild flytter til Aabenraa

Raadvild starter rådgivning og bisidderordning i Aabenraa. Fra den 1. juli 2020 kan du få rådgivning inden mødet og bisidder med, når du skal til møde i familieretshuset.

Der er ligeledes bisidderordning og rådgivning i København.

Bisidderordningen og rådgivningen på Færøerne fortsætter.


Der er således mulighed for personlig rådgivning i både Øst- og Vestdanmark og på Færøerne, enten ved ejer Sidsel Lyster eller ved én af Raadvilds dygtige ansatte.


Firmaets speciale er skilsmisser, hvor vi kan hjælpe dig med din sag, indtil den skal i retten - her kan vi hjælpe dig med at finde en god advokat. Vi påtager os også stalkingsager, sager om mobning og arbejdsmiljø og anden lettere rådgivning eller sagsbehandling.


Ingen af firmaets ansatte er færdiguddannede jurister. Men vi er erfarne, ansvarlige, empatiske. Og vi kan hjælpe dig med at få overblik over din sag, og med at komme de rigtige steder hen fra begyndelsen. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.


Prisen er, som sædvanlig, 900 kr. i timen eller 300 kr. pr. påbegyndt kvarter. Der kan bestilles tid på hjemmesiden eller på mail: sidsel@raadvild.dk

På grund af Sidsel Lysters flytning til Danmark og en stadig større tilgang af danske kunder har firmaet nu fået dansk nummer: +45 53398329.

Færøske, islandske og norske kunder kan fortsat bestille tid på hjemmesiden eller mail: sidsel@raadvild.dk - Raadvild ringer til dig, uanset hvor du er i Europa. Vores rådgivere taler engelsk og dansk.


49 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Ólavsøkatilbođ

Mandag til torsdag i denne uge tilbydes rådgivning for 300 kr i timen i Tórshavn. Normalpris 900 kr. Begrænset antal klienter. Send en sms til 261646, hvis du ønsker tid til en personlig samtale. Ve