Skilsmisserådgivning i julen

Jeg er superglad! Jeg er blevet optaget på kandidatuddannelsen i jura til februar. Og jeg har fået tildelt en god vejleder på mit bachelorprojekt om erstatning for psykiske skader som følge af længerevarende psykiske belastninger.


Jeg vil gerne dele min juleglæde med jer: Skilsmisserådgivningen i Raadvild.dk holder åbent hele julen.

Jeg véd, julen kan være hård for børn og forældre i højkonflikt. Karakterafvigere lukrerer på, at din advokat holder juleferie, og at myndighederne holder lukket.

Jeg kan huske, hvordan det var, og hvor afmægtig, man er, hvis ingen kan hjælpe akut, når det hele brænder på. Derfor har jeg besluttet at udvide åbningstiden i juleferien, uden det sædvanlige ekstra gebyr på 100 kr. for telefonrådgivning aftener og helligdage. Det koster altså bare, i hele juleferien, grundtaksten på 900 kr. for en times rådgivning, eller 300 kr. pr. påbegyndt kvarter.


Akutte henvendelser om aftenen og i weekenden kan ikke bestilles via hjemmesiden: Bestil akuttid ved at sende en sms til 00298 261646. Jeg har færøsk nummer, så jeg ringer dig op - uden ekstra udgifter for dig. (Telefonen er slukket juleaften og nytårsaften)


Min spidskompetence er, at jeg kan tænke ud af boksen. Jeg ser på det juridiske, det relationsmæssige, på din modpart, dit barn og hele spektret af din sag. Flere af de etablerede skilsmissefirmaer har sendt vanskelige sager over til mig, når de er gået i hårknude. Jeg kan nogle gange hjælpe, men jeg vil langt hellere se på din sag, FØR den går i hårknude!

Jeg kan hjælpe dig med at holde hovedet koldt, når alt brænder på, så du og børnene kan få en nogenlunde fredelig jul.

Glædelig jul til alle

gif

12 visninger