top of page

Raadvild er specialiseret i mobning, fysisk og psykisk vold og stalking. Det har medført 15 års realkompetence i at håndtere såkaldt "højtfungerende psykopater". 

Raadvild tilbyder rådgivning til både privatpersoner og bedrifter/virksomheder. Målet er at beskytte ofret eller ofrene, og samtidig finde etiske løsninger for alle parter. 

Er du udsat for inkompetent sagsbehandling fra en  myndighed?

Overvejer du at skifte job eller skole pga. subtil mobning?

Er du arbejdsgiver, og kører en ansat din personalegruppe i sænk? 

Raadvild prioriterer dig.

Målet er at hjælpe dig, din familie og/eller din virksomhed  godt igennem en svær tid. 

Nedenfor kan du læse lidt om rådgiver og stifter Sidsel Jensdatter Lyster.

Sidsel

Jensdatter Lyster

Jeg er præst og bachelor i jura.

Igennem 15 år har jeg rådgivet ofre for vold og stalking. Mit primære kompetenceområde er højkonfliktskilsmisser.  På grund af de store overlap mellem højkonfliktskilsmisser og mobningssager i erhvervslivet, har jeg hjulpet flere ledere. Og hver gang med rigtig godt resultat.

 

Løsningen er ikke altid at flygte, når du møder en psykopat. Hvis du har kæmpet dig op til din stilling, eller hvis du har investeret i hus og flyttet din familie, kan du være nødt til at holde fast på dit job. I mange tilfælde er det muligt at stå i kampen og vinde. Hver sag er unik, og jeg kan hjælpe dig med at lægge en strategi.

I de tolv år, hvor jeg har arbejdet som præst, har jeg løst konflikter og rådgivet mennesker i livskriser. 

Jeg har siden 2009 arbejdet politisk, forskningsmæssigt, holdt forelæsninger og foredrag og samarbejdet med forskere, medier, NGO'er og politikere.

Og ikke mindst, selvfølgelig, bestræber jeg mig på et godt samarbejde med andre fagpersoner, som varetager klientens sag. Jeg har fået gode tilbagemeldinger fra flere familieretsadvokater, som har anset vores samarbejde for fint og balanceret - og godt for deres klient.  

 

Hvor jeg ikke kan hjælpe dig, hjælper jeg dig videre. Mit mål er, at du og din sag altid er i gode hænder. 

 

Når man står i en vanskelig situation, kan man have god gavn af en erfaren rådgiver for at sikre, at man tager de rigtige skridt i den rigtige rækkefølge. Jeg har hjulpet mere end 2000 mennesker godt på vej. Mange, der havde opgivet håbet, har vundet deres sager ved at følge nye veje, som vi er nået frem til igennem rådgivningen.  

Sammen får vi dig videre

Uddannelser
  • Teologisk kandidat, Københavns Universitet 2006

  • Juridisk bachelor, Syddansk Universitet 2020. Studerer kandidat i jura. 

  • Præst med konfliktmæglings- og beredskabserfaring.

Kvalifikationer

  • Stifter af Danmarks første forældrenetværk for volds- og stalkingramte

  • 15 års erfaring med rådgivning

  • Ti års erfaring som præst og sjælesørger

bottom of page